De kittens zijn er!!
Zaterdag zijn de kittens van Kyra d.m.v een keizersnede geboren! Aangezien mevrouw niet uit zich zelf wou bevallen moesten we de'r helaas een handje helpen. We hebben toen ook besloten om Kyra meteen te laten steriliseren.
De kittens zijn een Siamees katertje (kleur nog onbekend) en een Oosters korthaar poesje in de kleur blue tabby mackerel. Mams en de kittens maken het goed!

Zondag zijn na een vlotte bevalling de kittens van Azizi geboren! De kittens zijn twee Oosters korthaar katertjes in de kleuren Havana en Chocolate tabby spotted. Met deze kittens gaat het ook super!

Beide nesten liggen lekker bij elkaar in het kraamnest en worden door twee ijverige moeders verzorgd
Picture
 
Ja ja die laaste loodjes die wegen toch echt het zwaarst! Kyra hoeft nog maar en weekje en Azizi nog dik 1.5 week. Kyra kan het soms al wat "zat" zijn, dan zit me me met die dikke buik van der aan te kijken...
Kittens zijn al goed te voelen, en als we 's avonds gezellig op de bank zitten zie je de buikjes soms golven! Kan niet wachten tot de kleine pollewopjes er zijn!
 
De beide meisjes beginnen al echte buikjes te krijgen! Verwacht eerdaags dat ik de kittens voor het eerst kan voelen bewegen!
Ze gedragen zich verder als echte zwangere meiden! Veel slapen, eten en lekker laten verwennen door je baasjes! Overdag liggen ze het liefst lekker op de vensterbank te genieten van het voorjaars zonnetje! Maar als aan het eind van de dag de houtkachel aan gaat, proppen ze zich met z'n tweeen soms zelf met z'n drieen in het mandje naast de kachel!
Picture